Zondag 1 november 2020

Collecte: Najaarszending t.b.v. Indonesië

Sterke vrouwen opleiden op Papoea.

Vrouwen in West-Papoea zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van hun land en volk. Dat is hard nodig en zeker niet vanzelfsprekend in een maatschappij waarin vrouwen traditioneel voorbestemd zijn tot een leven binnenshuis en nauwelijks opgeleid zijn.

Vormingscentrum P3W wil daar verandering in brengen. Vrouwen leren lezen en schrijven, volgen bijbelstudies en krijgen praktijklessen over gezonde voeding of een vakopleiding. Zo spelen steeds meer vrouwen een actieve rol in hun lokale gemeenschap, en bouwen ze mee aan kerk en samenleving. En zij geven dit op hun beurt weer door aan hun dochters.

Met deze collecte steunt u het werk van P3W in West-Papoea.
Van harte aanbevolen!

Opstandingskerk

Zondag 1 november a.s. houden we voor de laatste keer onze kerkdienst in dit kerkgebouw.

Lees hier meer over de geschiedenis.

Zie ook onder Kerkdiensten