Zondag 17 januari 2021

Collecte Ondersteuning Gemeenten -

Goed toegerust aan de slag in de kerk

In onze protestantse kerken zijn tienduizenden mensen actief op allerlei terreinen: van pastoraat tot missionaire presentie, van diaconaat tot jeugdwerk en van bestuur tot beheer.

Met een divers trainingsaanbod helpt de Protestantse Kerk zowel professionals als vrijwilligers om hun taak zo goed mogelijk te doen.

Steeds meer ontwikkelt de Protestantse Kerk ook online trainingen, e-learnings en webinars. Daardoor kunnen tijdens de coronacrisis trainingen, met de nodige aanpassingen, toch doorgaan. Zoals de e-learning Beleid & Bestuur, die ambtsdragers helpt bij het opstellen van een inspirerend beleidsplan.
Of de training Pastoraat, die deelnemers handvatten geeft voor het voeren van pastorale gesprekken Met de trainingen vergroten werkers in de kerk hun kennis, doen ze ideeën op en wisselen ervaringen uit.

Zo kunnen ze toegerust aan de slag.
Met uw bijdrage aan de collecte ontwikkelt de Protestantse Kerk nieuwe trainingen om ambtsdragers te ondersteunen in hun werk voor de plaatselijk gemeente.
Van harte aanbevolen!

Kerstproject kinderen

Lees hier meer over het Kerstproject van de kindernevendienst:
 Ik zie toekomst in jou