Zondag 27 september 2020

Collecte: Vredeswerk

In de Vredesweek collecteren we voor het Vredeswerk van de Protestantse Kerk.

Op veel plaatsen in de wereld verlangen mensen naar vrede. Mensen die voor bruut geweld moeten vluchten, mensen die nergens welkom zijn of niet gehoord worden.
De Protestantse Kerk wil er voor hen zijn en steunt de vredesinitiatieven van Kerk in Actie en PAX.

In Nigeria steunt Kerk in Actie de Nigeriaanse kerken, die slachtoffers van het geweld in eigen land helpen bij het verwerken van hun trauma’s. Christenen en moslims verbeteren samen hun situatie en zijn bondgenoten in hun strijd tegen armoede en terrorisme.

In Nederland is er steun voor SKIN, organisatie van migranten- en internationale kerken, om elkaar als christenen te ontmoeten en van elkaar te leren. In Irak steunt PAX het werk van een organisatie die vecht tegen seksueel en gender-gerelateerd geweld tegen vrouwen.

Opstarten kerkdiensten
Vanaf 1 sept. a.s. starten we onze kerkdiensten met kerkgangers weer op in de Opstandingskerk.

In het menu Organisatie kunt u de opgestelde gebruiks-
plannen voor de kerkgebou-
wen inzien en de huisregels
lezen waaraan u zich als kerkbezoeker moet houden.