PKN
Protestantse Gemeente te Grijpskerke
 
Zondag 31 januari 2021

Collecte JOP: Jeugdwerk PKN

Sirkelslag voor kinder - en jeugdgroepen

Komende vrijdagavond, 7 februari, gaan in heel Nederland 700 jeugdgroepen met elkaar de strijd aan tijdens Sirkelslag Young.

Sirkelslag Young is een online spel van JOP, Jong Protestant, waarbij clubs en jeugdgroepen via internet tegen andere groepen door heel Nederland spelen. Jongeren voeren als groep uitdagende opdrachten uit en strijden met elkaar voor de hoogste score. Het spel is een laagdrempelige manier om ongedwongen bezig te zijn met geloofs­onderwerpen en vervult in gemeenten vaak een missionaire rol.

Samen meedoen aan Sirkelslag versterkt bovendien teambuilding, groepsopbouw en het onderlinge vertrouwen in een groep. Naast Sirkelslag YOUNG, voor jongeren van 12 tot 16 jaar, ontwikkelt JOP ook ieder jaar een kant­en­ klaar Sirkelslag programma voor kinderen van 8 tot 12 jaar, Sirkelslag KIDS.

Met uw bijdrage aan deze collecte maakt u het mogelijk dat JOP ieder jaar opnieuw Sirkelslag-  programma’s en andere werkvormen kan ontwikkelen voor jeugd in én buiten de kerk.
 

terug
 
 
Kerstproject kinderen
 
Lees hier meer over het Kerstproject van de kindernevendienst: 
 Ik zie toekomst in jou

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.