Zondag 4 maart 2018

Collecte 40 dagentijd: Sterke vrouwen opleiden op Papoea
4 maart 2018

Vrouwen in West-Papoea zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van hun land en volk. Dat is hard nodig en zeker niet vanzelfsprekend in een maatschappij waar vrouwen traditioneel voorbestemd zijn tot een leven binnenshuis en nauwelijks opgeleid zijn.
Vormingscentrum P3W wil daar verandering in brengen. Vrouwen leren lezen en schrijven, volgen bijbelstudies en krijgen praktijklessen over gezonde voeding of een vakopleiding.
Zo spelen steeds meer vrouwen een actieve rol in hun lokale gemeenschap, en bouwen mee aan kerk en samenleving. En zij geven dit op hun beurt weer door aan hun dochters.
Met deze collecte steunt u het zendingswerk van Kerk in Actie zoals P3W in West-Papoea.

Clusterdienst Grijpskerke

Zondag 27 mei:
Gezamenlijke morgendienst
Clustergemeenten
Noord-West Walcheren
zie ook: Kerkdiensten
Klik hier voor de liturgie

CREATIEVELINGEN GEZOCHT!

Dringend gezocht:

Dames/heren die ons creatieve groepje komen versterken om kaarten voor de jarigen te maken.
Eenmaal per maand op de woensdagmorgen van 9.30 tot ca. 11.30 uur.
Heeft u een paar uurtjes over… wij zien u graag!!
Materiaal is aanwezig.
Meer informatie?