Zondag 10 februari 2019

Catechese en Educatie

Eigentijds catechesemateriaal. Het is niet altijd makkelijk om jongeren mee te nemen op de ontdekkingsreis naar het christelijk geloof en de betekenis van het geloof in het dagelijks leven. JOP, Jong Protestant, ontwikkelt materialen om catecheten hierbij te ondersteunen, zoals het catechesemateriaal Overhoop. Hierin komen alle ‘basics’ van het christelijk geloof aan de orde, zoals doop, avondmaal, wat gebeurt er in de kerkdienst en hoe weet je dat het christelijk geloof ‘waar’ is! De gratis materialen met creatieve en interactieve werkvormen zijn beschikbaar via de website van JOP. Met uw bijdrage aan de collecte maakt u het mogelijk dat jongeren in onze kerken blijven leren over het christelijk geloof op een manier die bij hen past.