Zondag 2 mei 2021

Collecte:  Jong Protestant

Kinderen en jongeren hebben een plek in de kerk!

Onderzoek en ervaring laten zien dat kerken die dit serieus nemen, aantrekkingskracht hebben op jongeren en jonge gezinnen. Of dit nu in een traditionele of in een vernieuwende omgeving is.

Jong Protestant, de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk, ontwikkelt materialen waarmee jeugdwerkers en andere vrijwilligers de kerk tot een plek kunnen maken waar jongeren zich gezien, geliefd en veilig voelen. En waar hun aanwezigheid en talenten impact hebben.

Geef in de collecte en steun het jeugdwerk van de Protestantse kerk om gemeenten te helpen een thuisplek voor jongeren te zijn.

KerkTV uit Michaëlskerk

Vanaf nu kunt u de diensten vanuit onze kerk ook thuis ontvangen met beeld.
Klik daarvoor op kerkTV plaatje.