GEBOUWEN GEBOUWEN

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke heeft de beschikking over 2 kerkgebouwen:

de Michaëlskerk, gelegen in het hart van het dorp.

Adres: Kerkring 26, 4364 AN  Grijpskerke

en de Opstandingskerk:

Jacob Catsstraat 7, 4364 AL  Grijpskerke

Beide gebouwen worden gebruikt voor de zondagse erediensten, waar mogelijk bij toerbeurt.
De Opstandingskerk beschikt over een aantal nevenruimtes, die gebruikt worden voor kindernevendienst, jeugd- en tienerdiensten, kinderoppas, vergaderingen en tal van andere bezigheden. De mogelijkheid bestaat om een of meerdere ruimtes te huren voor niet-kerkelijk gebonden activiteiten.

'BACK TO BASICS'

Nieuwe gesprekskring
Start: 25 januari 2018
19.45 uur, Michaëlskerk
Van harte welkom!

ACTIE KERKBALANS

Bij de jaarlijkse actie Kerkbalans wordt uw financiële bijdrage voor 2018 gevraagd om zo weer samen kerk te kunnen zijn en blijven.
Dit jaar in het thema:
'De kerk, een plek van betekenis!'

www.protestantsekerk.nl