GEBOUWEN GEBOUWEN

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke heeft de beschikking over 2 kerkgebouwen:

de Michaëlskerk, gelegen in het hart van het dorp.

Adres: Kerkring 26, 4364 AN  Grijpskerke

en de Opstandingskerk:

Jacob Catsstraat 7, 4364 AL  Grijpskerke

Beide gebouwen worden gebruikt voor de zondagse erediensten, waar mogelijk bij toerbeurt.
De Opstandingskerk beschikt over een aantal nevenruimtes, die gebruikt worden voor kindernevendienst, jeugd- en tienerdiensten, kinderoppas, vergaderingen en tal van andere bezigheden. De mogelijkheid bestaat om een of meerdere ruimtes te huren voor niet-kerkelijk gebonden activiteiten.

WINTERMARKT

Zaterdag 24 november

in de Michaëlskerk.

U bent welkom om leuke en lekkere zelfgemaakte spulletjes te kopen, zoals jam, cake en koek, kaarten, bloemstukjes, enz. Ook kunt u een kop koffie of thee drinken met iets lekkers erbij.
We maken er samen weer een gezellige dag van!
Verdere informatie kunt u verkrijgen bij:
Corrie de Witte