Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja' Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja'

Het koor verzorgde optredens in verschillende woonzorgcentra in de omgeving, ongeveer 2 à 3 keer per jaar. Daarnaast zong het koor ook 2 tot 4 keer in de eredienst van de Protestantse Gemeente te Grijpskerke.

In 2010 hebben we aandacht besteed aan het 80-jarig bestaan van het koor, opgericht in 1928.

Leden Halleluja in Michaëlskerk

Optreden van Halleluja tijdens de laatste zondag van het kerkelijk jaar op 22 nov. 2009 in de Michaëlskerk.

Sjoerd Sijnstra

in actie in de

Michaëlskerk.

Organist Johan Davidse

als vaste begeleider

van het koor

achter het orgel

van de Michaëlskerk.

WINTERMARKT

Zaterdag 24 november

in de Michaëlskerk.

U bent welkom om leuke en lekkere zelfgemaakte spulletjes te kopen, zoals jam, cake en koek, kaarten, bloemstukjes, enz. Ook kunt u een kop koffie of thee drinken met iets lekkers erbij.
We maken er samen weer een gezellige dag van!
Verdere informatie kunt u verkrijgen bij:
Corrie de Witte