Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja' Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja'

Het koor verzorgde optredens in verschillende woonzorgcentra in de omgeving, ongeveer 2 à 3 keer per jaar. Daarnaast zong het koor ook 2 tot 4 keer in de eredienst van de Protestantse Gemeente te Grijpskerke.

In 2010 hebben we aandacht besteed aan het 80-jarig bestaan van het koor, opgericht in 1928.

Leden Halleluja in Michaëlskerk

Optreden van Halleluja tijdens de laatste zondag van het kerkelijk jaar 2009 op 22 nov. 2009 in de Michaëlskerk.

Sjoerd Sijnstra

in actie in de

Michaëlskerk.

Organist Johan Davidse

als vaste begeleider

van het koor

achter het orgel

van de Michaëlskerk.

'BACK TO BASICS'

Nieuwe gesprekskring
Start: 25 januari 2018
19.45 uur, Michaëlskerk
Van harte welkom!

ACTIE KERKBALANS

Bij de jaarlijkse actie Kerkbalans wordt uw financiële bijdrage voor 2018 gevraagd om zo weer samen kerk te kunnen zijn en blijven.
Dit jaar in het thema:
'De kerk, een plek van betekenis!'

www.protestantsekerk.nl