Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja' Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja'

Het koor verzorgde optredens in verschillende woonzorgcentra in de omgeving, ongeveer 2 à 3 keer per jaar. Daarnaast zong het koor ook 2 tot 4 keer in de eredienst van de Protestantse Gemeente te Grijpskerke.

In 2010 hebben we aandacht besteed aan het 80-jarig bestaan van het koor, opgericht in 1928.

Leden Halleluja in Michaëlskerk

Optreden van Halleluja tijdens de laatste zondag van het kerkelijk jaar op 22 nov. 2009 in de Michaëlskerk.

Sjoerd Sijnstra

in actie in de

Michaëlskerk.

Organist Johan Davidse

als vaste begeleider

van het koor

achter het orgel

van de Michaëlskerk.

Opstarten kerkdiensten
Zoals het er nu naar uitziet zullen we vanaf 1 sept. a.s. diensten met kerkgangers gaan opstarten in de Michaëlskerk, uiteraard nog wel onder voorbehoud.

In het menu Organisatie kunt u het opgestelde gebruiksplan voor dit kerkgebouw inzien en de huisregels lezen waaraan u zich als kerkbezoeker moet houden.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
tot 1 september a.s.

GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.