Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja' Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Halleluja'

Het koor verzorgde optredens in verschillende woonzorgcentra in de omgeving, ongeveer 2 à 3 keer per jaar. Daarnaast zong het koor ook 2 tot 4 keer in de eredienst van de Protestantse Gemeente te Grijpskerke.

In 2010 hebben we aandacht besteed aan het 80-jarig bestaan van het koor, opgericht in 1928.

Leden Halleluja in Michaëlskerk

Optreden van Halleluja tijdens de laatste zondag van het kerkelijk jaar op 22 nov. 2009 in de Michaëlskerk.

Sjoerd Sijnstra

in actie in de

Michaëlskerk.

Organist Johan Davidse

als vaste begeleider

van het koor

achter het orgel

van de Michaëlskerk.

Clusterdienst Grijpskerke

Zondag 27 mei:
Gezamenlijke morgendienst
Clustergemeenten
Noord-West Walcheren
zie ook: Kerkdiensten
Klik hier voor de liturgie

CREATIEVELINGEN GEZOCHT!

Dringend gezocht:

Dames/heren die ons creatieve groepje komen versterken om kaarten voor de jarigen te maken.
Eenmaal per maand op de woensdagmorgen van 9.30 tot ca. 11.30 uur.
Heeft u een paar uurtjes over… wij zien u graag!!
Materiaal is aanwezig.
Meer informatie?